Το Aroma Melissas από μία αυθόρμητη ιδέα, έγινε ένας στόχος ζωής. Μια εταιρία που χάρη στην εμπιστοσύνη των πελατών της, σήμερα κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς μελιού, με πάνω από 800 σημεία λιανικής πώλησης σε κάθε μεριά της Ελλάδας.

Η οικογένεια Παναγιωτάκου δημιουργεί μια σειρά από προϊόντα που αποτελεί υπόσχεση στους πελάτες της. Την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να διατηρεί την υψηλή ποιότητα που εδραίωσε το Aroma Melissas εδώ και 8 χρόνια.

Η Ιστορία Μας

Η ιστορία του Aroma Melissas ξεκίνησε από το μεράκι του παππού Νίκου Παναγιωτάκου, με σκοπό να παρέχει το μέλι στην οικογένεια του. Διατηρούσε λίγα παραδοσιακά μελίσσια των οποίων τα προϊόντα μοίραζε στα παιδιά και αργότερα εγγόνια του.

To 2012 ο εγγονός του Νίκος, δημιούργησε την εταιρία Aroma Melissas, ξεκινώντας από το μηδέν, με μόνη ανάμνηση τη γεύση και το άρωμα του γνήσιου μελιού από τον παππού και τις γνώσεις της μοντέρνας μελισσοκομίας.

Έχοντας από μικρός τις βάσεις της άριστης διατροφής λόγω της καριέρας του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πήρε τις βασικές οδηγίες από τον παππού του και συνδύασε  τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής του με τις μοντέρνες τεχνικές, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Σπάρτη. Με πολύωρες παρακολουθήσεις σεμιναρίων και αμέτρητες ώρες εργασίας μπόρεσε να παράγει ένα μέλι εξαιρετικής ποιότητας για τους πελάτες του.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα τελευταία 3 χρόνια μια σημαντική ποσότητα από την παραγωγή ανοιξιάτικου μελιού ερείκης αναδιατίθεται σε όλα μας τα μελίσσια, προκειμένου να μπορέσουν να συντηρηθούν τον χειμώνα χωρίς τροφές ζάχαρης.

Με αυτό τον τρόπο οι μέλισσες τρέφονται φυσικά, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες που έχουν ανάγκη χωρίς την ανθρώπινη επέμβαση.

Ανταμείβουμε τα μελίσσια μας, καθώς αναγνωρίζουμε ότι οι μέλισσες είναι οι πραγματικές εργάτριες μας και το μέλι τους ανήκει.
elGreek